Wednesday, January 17, 2018

Yhteistyö Ruohonjuuren kanssa vol. 2

Heip! Kirjoitin aikaisemmin Ruohonjuurelta saamistani tuotteista. Sain heiltä sen jälkeen myös toisen paketillisen tuotteita testattavaksi. Tämä paketti oli hyvin erilainen kuin edellinen! Tästä paketista löytyi syötävää ja juotavaa: Pukka-teetä, Destination Premium -kahvia sekä Ridiculously Good -raakasuklaata♡
Sain maistaa kolmea erilaista luomu Pukka-teetä. Pukka-teet tehdään Iso-Britanniassa. Kaikissa paketeissa on 20 yksittäispakattua teepussia. Ainekset ovat eettisesti valittuja ja 100% luomua. Suosikkini oli Star anise & cinnamon, joka sisältää tähtianista, kanelia, inkivääriä, lakritsanjuurta, Sencha vihreää teetä sekä kardemummaa. Tee tuoksuu makealta ja makukin on makein näistä kolmesta teestä. Tätä juodessa tuli hieman jouluinen fiilis! Tykkään! Vaikka teen väri ei ole kovin houkutteleva, tähtianiksesta jää hyvä jälkimaku. Teehen sopii hunaja, mutta se peittää hieman esim. tähtianiksen makua. 

Three ginger sisältää inkivääriä, galangaljuurta, lakritsanjuurta ja kurkumaa. Paketista tulvii raikas tuoksu ja valmiin teen maku on mieto. Inkivääri pistelee hieman suussa, positiivisella tavalla! Lakritsanjuuri voisi maistua hieman enemmän. Tähän teehen ei omasta mielestäni sopinut hunaja, mutta eipä sitä ole onneksi pakko laittaa :) 

Turmeric gold sisältää kurkumaa, Pin Ho Wild Jade -vihreää teetä, lakritsanjuurta, kardemummaa, eteeristä sitruunaöljyaromia, Vana-sitruunaa ja sitruunaverbenaa. Paketissa on vahva tuoksu ja valmiissa teessä pirteä keltainen väri, joka hieman värjää mukia. Teessä on hyvä maku, mutta sitruuna voisi tulla esiin enemmän. Hunaja sopi tähän teehen iha ok, mutta ehkä oli parempaa ilman sitä. Tämä tee ei ollut ihan lempparini, mutta kyllä sitä voi silloin tällöin juoda! :) 
Kahvinystävänä ilahduin suuresti kun löysin paketista kahvia! Kyseessä ovat Destination Premium -jauhetut luomukahvit, joiden pakkauskoko on 250 g. Ne on valmistettu Ranskassa. Moka Ethiopian kahvi on kotoisin nimensä mukaisestikin Afrikasta. Itse kahvissa on raikas tuoksu ja valmiin juoman maku on pirteä, mutta lempeä, ei liian vahva. Mexico Chiapas -nimisen kahvin pavut ovat kotoisin Latinalaisesta Amerikasta. Maku on jotenkin hedelmäinen ja tuoksu on pirteä! Hyvä peruskahvi, erilainen kuin kaksi muuta testaamaani. Kolmas kahvi on Stretto. Sen avatessa tuoksu on voimakas, mutta valmis juoma on tuoksuun verrattuna yllättävän mieto. Tätä ja muitakin voisin jopa juoda myös mustana. Monia muita kahveja en tykkää juoda mustana vaan kaipaan aina maitoa, joko Oatlyn Ikaffea tai täysmaitoa. Näihin kaikkiin kolmeen sopii molemmat :)
Ridiculously Good -täytetyt raakasuklaat ovat ymmärtääkseni peräisin Alankomaista. Sain kaksi eri makua; creamy coconut ja brilliant brownie. Molemmissa paketeissa on kaksi suklaata. Brilliant brownien ainesosia ovat: taateli, mantelijauho, saksanpähkinä, kaakaojauhe, merisuola, kaakaomassa, kaakaovoi, palmusokeri, lucuma ja vaniljajauhe. Kaikki ainekset merisuolaa lukuunottamatta ovat luomua. Tämä suklaa on myös vegaani. Yhdessä palassa on 104 kaloria. Tykkäsin kyllä tästä, mutta se oli minun makuuni ehkä liian 'tujua'. Hyvää silti! Ehdottomasti tykkäsin enemmän creamy coconutista! Sen ainesosia ovat: kookos, kaakaomassa, kaakaovoi, palmusokeri, hunaja, lucuma ja vaniljajauhe, kaikki luomua. Todella hyvää eikä tule niin huono omatunto suklaan syömisestä kun se on hieman terveellisempää kuin tavallinen maitosuklaa! Yhdessä pienessä palassa on kylläkin 128 kaloria, mutta eipä ole koskaan ollut tapana laskea kaloreita! ;)
Mukana oli myös lukemista! 

Suosittelen kyllä näitä jos tekee mieli hyvää kahvia, teetä tai suklaata :)

-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥