Sunday, December 17, 2017

Reissutuliaisina Baleaa

Moikka! Kävimme elo-syyskuun vaihteessa Kroatiassa (mä, Markus ja Maija) ja ajattelin tulla esittelemään osan tuliaisista. Tosiaan omaa postausta reissustakin on tulossa kunhan vaan blogimotivaatio löytyy taas jostain.. Töissä on ollut niin paljon hommaa etten pitkän päivän jälkeen oikein jaksa tehdä muuta kuin olla. Onneksi tulee vähän joulutaukoa.. 

Mutta tosiaan toin Kroatiasta saksalaista Balea-kosmetiikkaa! En ainakaan vielä ole tätä Suomessa nähnyt (korjatkaa jos olette Suomesta ostaneet). Jonkin aikaa olen näitä jo Weheartitissa kuolannut, joten testiin lähti mm. kroatialaisen viinin ja suklaan lisäksi nämä :) Hinnallakaan nämä eivät ole pilattuja, nämä kaikki taisivat maksaa yhteensä reilu parikymppiä.
Makea granaattiomena-persikankukka -suihkuvoide & aivan älyttömän ihana melonin tuoksuinen kuoriva suihkugeeli.
Vihreä omena -shampoo, jossa on niin aito omenan tuoksu ettei silmät kiinni nuuhkiessa erottaisi olisiko se juuri kuorittu omena vai tämä shampoo! Muita hiustuotteita mitä toin olivat sävyttävä pikahoito vaaleille hiuksille sekä kosteuttava persikka-kookoshoito kuiville hiuksille.
Alumiiniton lime-hibiskus-deodorantti sekä vadelma-käsigeeli. Molemmissa hyvät tuoksut, geelissä vielä parempi! On muuten jännä ettei varmaan vieläkään Suomesta löydy suihkutettavaa alumiinitonta deodoranttia, kun melkein kaikki täältä saatavat alumiinittomat deodorantit ovat roll-oneita. Mutta tämä on ollut kyllä hyvä ja raikas! Käsigeelipakkauksessa on kätevä kiinnitys, eli geeli pysyy reissussa mukana esim. roikkumassa laukussa tai repussa. 
Jaloille löysin nämä tuotteet: minttu-veriappelsiini -kuorinta, jossa on makea mutta raikas tuoksu sekä saman Lovely-sarjan jalkakylpyrakeet! 
Kasvoille tarttui mukaan muutama naamio. Tässä kaikille ihotyypeille sopivat valkoinen tee-kirsikka hemmottelunaamio ja virkistävä meloni-kermanaamio. Kolmas naamio on epäpuhtaan ihon puhdistava Kuolleen meren naamio. Kunkin naamion annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia.
Tämä kaikille ihotyypeille sopiva söpö kangasnaamio sisältää mm. mangouutetta. Se kosteuttaa ja ravitsee kasvojen ihoa.
Nämä tuotteet ovat myöskin aivan ihania kuin myös käytännöllisiä! Violetit kylpyrakeet tekevät kylpyvedestä hauskan väristä ja tuoksuvat vaniljalle ja orkidealle. Pieni ja näppärästi laukussa päivittäin mukana kulkeva kamomillasaunio -käsi- ja kynsivoide kosteuttaa talven kuivattamat kädet! Sopii myös herkälle iholle.
Toinen saksalainen merkki, jota toin myös mukanani on Alverde. Se on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Kasvoille ostin omena-lime -kuorivan puhdistusgeelin (normaali ja sekaiho) ja jaloille merisuola-lime -kylpyrakeita. Kylpyrakeet sisältävät myös auringonkukkaöljyä sekä punahattua. Molemmat tuotteet ovat myös vegaaneja. 

Saksassa ollaan jo kauan oltu Suomea edellä mitä tulee yleensäkin kosmetiikkaan mutta erityisesti luonnonkosmetiikkaan. Toki hyviä merkkejä löytyy Suomestakin ja ihan kotimaisiakin, mutta niistä saa maksaa itsensä kipeäksi. Toivottavasti tulevaisuudessa luonnonkosmetiikkaa saisivat Suomessa yhtälailla kaikki ostettua niinkään kukkaroon tai palkkaan katsomatta!

Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥