Saturday, October 7, 2017

Testissä turvekäsihoito

Moikka! Kävin eilen fiilistelemässä Leineperin Ruukin Tuliruukki-tapahtumassa! Siellä pääsi näkemään erilaisia työnäytöksiä, katsomaan tulinuolten ampumista, maistamaan herkkuja ja ostelemaan kotiinviemisiksi käsitöitä tai syötävää. Oli hassua huomata, että vaikka tapahtuma oli viime vuonna tasan samaan aikaan niin silloin oli paljon kylmempi sää kuin tänä vuonna. Vuosi sitten tuli myös nopeammin pimeä! Kotiin ostin tapahtumasta pienen käsintehdyn omenasaippuan Käsityöpuoti Sinitulkusta sekä kamomilla-sitruuna-palashampoon Arcanasta. Kyseinen palashampoo sopii erityisesti rasvoittuville ja vaaleille hiuksille. 

Tämän postauksen aihe on kuitenkin Tuliruukissa testaamani turve-pikakäsihoito*
Hoidon teki Kullaan Paluksella Hyvän olon hoitolaa pyörittävä Leila Kirra. Hän on sairaanhoitaja, lymfaterapeutti, jalkahoitaja sekä UMG-Wellness terapeutti. Turvehoitojen lisäksi hän tekee mm. aromahierontaa, jalkahoitoja, selluliittihierontaa ja lymfaterapiaa. Lue lisää hoitolasta: http://leilakirra.fi/
Turvehoidoissa hän käyttää Lehtosuon hoitoturvetta ja siitä valmistettuja tuotteita. Turve tulee Ähtäristä, se on lisäaineeton ja 100% luonnontuote. Hoitoturve sisältää fulvo- ja humushappoja sekä hyödyllisiä alkuaineita, kuten rautaa, sinkkiä, kuparia ja magnesiumia. Hoitoturpeen sanotaan helpottavan reumaattisia kiputiloja ja edistävän aineenvaihduntaa. Se myös kosteuttaa, puhdistaa ja kuorii ihoa. Turpeesta on ollut apua myös mm. atooppiselle tai akneiholle sekä selluliittiin. 
Turvetta voidaan käyttää koko keholle, mutta myös esimerkiksi pelkästään kasvoille, hiustenhoitoon, jaloille, käsille tai vaikka selälle ja hartioille. Turvetuotteista löytyy mm. shampoota, hiusturvetta, suovesihoitoainetta, pala- ja nestesaippuoita, kasvonaamioita sekä kasvovettä. 

Pikakäsihoidossa käsille levitettiin lämmintä turvetta ja laitettiin päälle kertakäyttöhanskat. Kädet peiteltiin pyyhkeellä ja päälle aseteltiin vielä lämpimät turvepussit. Käsien iho oli kyllä ihanan pehmeä ja kosteutettu hoidon jälkeen. Ja mikäs sen ihanampaa saada paleleville käsille lämmin paketti hetkeksi! 
*Turve-pikakäsihoito saatu testiksi Hyvän olon hoitola Leila Kirralta Tuliruukki-tapahtumassa


-Essi

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment! ♥